Aprašymas
Reljefinis juodasis šokoladas
Įspūdingo dydžio, įmonės logotipo formos šokoladas. Logotipą puikiai papildo kakavos pupelių fragmentai, o jų faktūrą paryškina aukso spalvos dažai.
– Unikalios formos šokoladas.
– Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 55 %.
Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), dažiklis E 172. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau 55 %.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Gali būti PIENO, GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas | 100 g | |
---|---|---|
Energinė vertė | 2249 kJ/542 kcal | |
Riebalai | 33 g | |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 20,4 g | |
Angliavandeniai | 52,7 g | |
Iš kurių: cukrų | 52,7 g | |
Skaidulinės medžiagos | 4,9 g | |
Baltymai | 5,2 g | |
Druska | 0,1 g | |
Vitaminai ir mineralai | vitamino C – 325,0 mg (406 % RMV). RMV – referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis. |
vitamino C – 325,0 mg (406 % RMV). RMV – referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis. |
SVORIS (BRUTO) | 0.57 kg |
---|---|
IŠMATAVIMAI | 2.5 × 31 × 21 cm |