Aprašymas
Pristatome „Rūtos“ šokolado meistrų kūrinį – elegantišką, prabangią, klasikinę saldainių rinkinių liniją „Rūta 1913“. Ši saldainių linija sukurta norint pabrėžti „Rūtos“ gaminių unikalumą, aukščiausią šokolado kokybę ir laiko išmėgintą gaminių skonį. Linijos dizaine naudojami įmonei išskirtinumo suteikiantys elementai: 1913 m. – įmonės įkūrimo metai, įkūrėjo A. Gricevičiaus parašas bei įmonės šūkis – „Laiko išmėgintas skonis“! Saldainių dėžutės papuoštos sodriai raudonos spalvos kortelėmis su aukso detalėmis ir palinkėjimu – „Su meile“! Saldainių rinkinį sudaro nauji juodojo šokolado saldainiai su šampaniniu įdaru. Prabangus šampaninis įdaras tobulai dera su sodriu, aukštos kokybės juoduoju šokoladu (55 %) ir sukuria nepakartojamą skonių harmoniją. Saldainių dėžutės vidus dekoruotas grafiniais kakavos vaisių elementais. Unikali, išsikleidžianti kubo formos dėžutė viduje slepia „Rūtos“, vienos seniausių konditerijos įmonių Europoje, legendą.
• Prabangus, elegantiškas dizainas
• Viduje – juodojo šokolado saldainiai su šampaniniu įdaru
• Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau 55 proc.
Sudedamosios dalys: šokoladas 50% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), šampaninis įdaras 50% (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), grietinėlė, marc de champagne (8,5%), cukrus, koncentruotos išrūgos, pieno baltymai).
Alergenai: soja, pienas ir jo produktai. gali būti žemės ir kitų riešutų pėdsakų.
100g maistinė vertė:
- Energinė vertė: 2121 kJ/508 kcal
- Riebalai: 30.3 g
- –Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 18.5 g
- Angliavandeniai: 49.4 g
- –Iš kurių: cukrų: 43.2 g
- Baltymai: 5.3 g
- Druska: 0.19 g
Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.