KEDDY Žaliųjų mėtų sirupas 1L

5,29 

KEDDY žaliųjų mėtų sirupas Intensyvios smaragdo žalios spalvos ir pipirinės mėtų natos Le Sirop de MONIN Green Mint suteiks gaivumo visiems jūsų kūriniams. Dažnai maišomas su vandeniu ar pienu, jis puikiai tiks prie karšto šokolado ar mokos, taip pat prie sodos, limonado ir frapės.

Turime

Kategorijos: , Produkto kodas: 305291005667 Žyma:

Aprašymas

KEDDY Žaliųjų mėtų sirupas

Labai vertinama dėl savo aromatingų ir gaivių savybių, naudojama gaminant maistą ir gėrimus visame pasaulyje. Intensyvi smaragdo žali spalva ir pipirinės mėtų natos MONIN žaliųjų mėtų sirupe suteiks išskirtinumo ir gaivumo visiems jūsų kūriniams. MONIN žaliųjų mėtų sirupas puikiai tiks gaminant karštą šokoladą ar moka kavą, taip pat šaltus limonadus ir frapės kaip vasaros taip ir žiemos metu. Išbandykite!

Jis gali būti lengvai naudojamas įvairiose programose. Paprasčiausiai sumaišius jį su negazuotu ar gazuotu vandeniu, gausite tikrai gaivų gėrimą, kai to labiausiai reikia. Puikus MONIN žaliosios arbatos koncentrato priedas, skirtas gurkšnoti vasarą arba subalansuoti sunkų maistą.

ŽALIŲJŲ MĖTŲ IR IMBIERO LIMONADAS

Receptas:

 

Į taurę KEDDY žaliųjų mėtų sirupo, įdėkite imbiero griežinėlį, užpildykite stiklinę ledo kubeliais. Įpilkite likusius ingredientus ir sumaišykite. Papuoškite mėtų lapeliais. (Sirupo kiekį reguliuokite pagal savo skonį)

Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.

 

PUTOJANTI ŽALIOJI MĖTA

Receptas:

 

Į kokteilinę supilkite KEDDY žaliųjų mėtų ir pistacijų sirupus, pieną, grietinėlę ir ledukus, susmulkinkite iki vientisos konsistencijos. Supilkite į stiklinę ir įpilkite gazuoto vandens.  (Sirupo kiekį reguliuokite pagal savo skonį)

Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.

 

ŽALIOSIOS MĖTOS FRAPPUCCINO

Receptas:

  • KEDDY žaliųjų mėtų sirupo, 40 ml
  • Espresso, 30 ml
  • Pieno, 70 ml
  • Purškiamos grietinėlės

 

 

Pasiruoškite espresso, įpilkite žaliųjų mėtų sirupo ir išplaktą iki putų šiltą pieną. Viską išmaišykite ir papuoškite plakta grietinėle.  (Sirupo kiekį reguliuokite pagal savo skonį)

Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.

 

Papildoma informacija

Gamintojas

Kilmės šalis

Talpa

Jums taip pat gali patikti…