Aprašymas
Agavų sirupas visiškai gali pakeisti paprastą cukrų ir tuo pačiu metu leidžia kontroliuoti suvartojamų kalorijų kiekį.
Saldinantis poveikis 40% didesnis nei cukraus.
Pagrindiniai agavų sirupo privalumai
- Mažai riebalų. Glikemijos indeksas 4-5 kartus mažesnis nei cukraus ar medaus.
- Mažai kalorijų. Naudojant agavų sirupą, gaunama 50% mažiau kalorijų, su mažesniu jo kiekiu išgaunamas toks pat saldumas (lyginant su cukrumi ar medumi).
- Saldinantis poveikis 40% didesnis nei cukraus.
- Su agavų sirupų gaunam tokių naudingų mikroelementų kaip kalcis, kalis, magnis.
Agavų sirupą reikėtų laikyti šaltai ne didesnėje nei 15 laipsnių temperatūroje, atokiau nuo tiesioginės saulės šviesos, teisingai sandėliuojamas sirupas galioja trejus metus. Šis produktas visiškai natūralus, išgaunamas iš augalų, nėra genetiškai modifikuotas.