Aprašymas
Mes pasirinkome Bradley’s Organic arbatas, nes dauguma jų yra iš Ceilono (arbatos gimtinės) ir yra aukščiausios kokybės. Šioms arbatoms gaminti naudojamas senovinis arbatlapių surinkimo ir apdorojimo metodas, kuris, mūsų manymu, yra vienintelis tvarus gamybos būdas. Šių arbatų pakuotės yra visiškai perdirbamos – be celofano ir kabių. Be to, jų karščiu užsandarinti pakeliai užtikrina šviežumą ir ilgai išliekantį skonį. Ilgai siekėme, kad arbata būtų 100 proc. ekologiška ir sertifikuota Fairtrade (sąžiningos prekybos sertifikatas) – Bradley’s užtikrina ir tai. Pristatydami platų pasirinkimą galime pasiūlyti naujų, šiuo metu populiarių skonių, tokių kaip mačia ar moringa.
Bradley’s arbata
- Platus populiarių skonių pasirinkimas.
- Ekologiška ir sertifikuota Fairtrade.
- Visiškai perdirbama pakuotė – be celofano ir kabių.
- Karščiu užsandarinti pakeliai, užtikrinantys šviežumą ir ilgai išsaugomą skonį.
Arbatos ruošimas
Arbatą sudaro 99 proc. vandens. Reikia naudoti šviežią minkštą vandenį, kad kalcio ir magnio perteklius neslopintų aromatų ir arbatos paviršiuje nesusidarytų aliejinė plėvelė.
- Išsirinkite puodelius arba stiklines. Bradley’s jūsų kavinei siūlo specialaus dizaino arbatos puodelius.
- Pašildykite vandenį ir supilkite jį į puodelį (optimalus vandens kiekis vienam arbatos pakeliui –200–250 ml) arba, jeigu naudojatės kavos aparatu, paprasčiausiai nuspauskite karšto vandens mygtuką.
- Įdėkite arbatos pakelį.
- Mirkykite.
- Išimkite arbatos pakelį ar arbatžoles ir leiskite arbatai atvėsti iki maždaug +60 °C.
- Įsižiūrėkite į spalvas ir užuoskite aromatą – įsiklausykite į savo pojūčius.
- Ragaudami arbatą naudokite šaukštelį. Visiškai normalu ragaujant sriūbtelėti!