Aprašymas
Džiovintos šaltyje braškės su juoduoju šokoladu pasižymi subtiliu skoniu. Saldžiarūgštės braškės apgaubtos juoduoju šokoladu pažadina ne vieną skonių receptorių.
Džiovintos šaltyje braškės pasižymi išliekančia ta pačia forma, tūriu, spalva, jose išlieka beveik visi vitaminai, išsaugomos aromatinės ir skoninės savybės, o tekstūra tampa puri ir traški.
– Džiovintos šaltyje braškės.
– Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 50 %.
– Skaidulinių medžiagų šaltinis.
Sudedamosios dalys: šokoladas 89 % (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), džiovintos šaltyje braškės (10 %), tirštiklis akacijų sakai, glajinė medžiaga (šelakas). FOLIO RŪGŠTIES ŠALTINIS. DAUG VITAMINO C. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. Gali būti PIENO, GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Gali būti PIENO, GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas | 100 g | 80 g |
---|---|---|
Energinė vertė | 2285 kJ / 544 kcal | 1828 kJ / 435 kcal |
Riebalai | 31,9 g | 25,52 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 19,6 g | 15,68 g |
Angliavandeniai | 58,3 g | 46,64 g |
Iš kurių: cukrų | 52,4 g | 41,92 g |
Skaidulinės medžiagos | 7,4 g | 5,92 g |
Baltymai | 3,8 g | 3,04 g |
Druska | 0,01 g | 0,01 g |
Vitaminai ir mineralai | Folio rūgštis – 42,5 µg (21 % RMV) Vitaminas C – 32,0 mg (40 % RMV) |
Folio rūgštis – 42,5 µg (21 % RMV) Vitaminas C – 32,0 mg (40 % RMV)
|
*RMV – referencinė maistinė vertė.
SVORIS (BRUTO) | 0.088 kg |
---|---|
IŠMATAVIMAI | 4.5 × 12 × 20 cm |