ESE Izzo Premium kavos tabletės 7.2g

0,30 

Kruopščiai atrinktų aukščiausios kokybės arabikos pupelių iš Pietų Amerikos ir Rytų Afrikos mišinys. Saldžių ir aksominių natų mišinys. Dėl to buvo gauta mažesnė rūgštingumo ir kartumo kava.

IZZO Premium 100% arabiką ypač reikliam vartotojui. Kava intensyvaus aromato, labai saldaus ir subtilaus skonio, apvalaus ir kvapnaus kūno.

Turime

Kategorijos: , Produkto kodas: 477183881019

Aprašymas

ESE Izzo Premium

100% Arabica yra kruopščiai atrinktų aukščiausios kokybės arabikos pupelių iš Pietų Amerikos ir Rytų Afrikos mišinys, supakuotas į patogius paketėlius. Saldžių ir aksominių natų mišinys. Dėl to buvo gauta mažesnė rūgštingumo ir kartumo kava.


SKRUDINIMAS LENGVAS


AROMATAS 4/5


KŪNAS 3/5



„Caffè Izzo“ buvo apdovanota „Metų kava“ ir „Geriausiu itališku espresu:

  • 2016 metais
  • 2017 metais
  • 2018 metais
  • 2019 metais

ESE paketėliai – pritaikyti naudoti tik specialiai paruoštuose portafiltriniuose kavos aparatuose ir specialaus slėgio kavos virimo aparatuose.

Kavos paketėlis (be apsauginės pakuotės) yra biologiškai skaidus.

 

Apie Izzo:

Caffè Izzo yra įmonė, kuri jau kelis dešimtmečius aistringai gamina tikrą neapolietišką espreso kavą. Jis buvo įkurtas kaip amatininkų kavos skrudintuvas netoli Vezuvijaus kalno 1979 m.

Jos įkūrėjas buvo Vincenzo Izzo – itališkos kavos skrudinimo tradicijos ir nepakartojamo espreso skonio mylėtojas. Būtent dėl ​​jo aistros kavai ir verslumo įmonė sparčiai augo ir dabar jau yra įsitvirtinusi tiek Italijos, tiek tarptautinėse rinkose. Šiandien Caffè Izzo siūlo platų užsiėmimų spektrą. Ji teikia rinkai platų aukštos kokybės produktų asortimentą, taip pat paslaugas, orientuotas į maksimalų klientų pasitenkinimą. Bendrovė „Izzo“ kavos franšizės formulę sukūrė bendradarbiaudama su verslo partneriais. Tai kavinės, kurių veikla paremta išskirtiniais Izzo produktais.

Izzo kavos gamyboje diegiami aukščiausi kokybės standartai. Kruopščiai atrinkus Izzo ekspertus kilmės vietoje, žaliava kava siunčiama į gamyklą. Čia paimami mėginiai ir atliekami bandymai, įskaitant cheminę analizę. Išlaikius testus, prasideda pupelių skrudinimas. Šios fazės metu kava skrudinama 200–240 laipsnių temperatūroje, kad išgautų tipišką rudą spalvą, aromatą ir skonį. Įmonės tikslas – pateikti klientams platų produktų asortimentą, bet visų pirma pasiekti maksimalų pasitenkinimą renkantis geriausią kavą. Dėl šios priežasties milijonai žmonių visame pasaulyje kasdien gali mėgautis aukščiausios kokybės kava.

Papildoma informacija

Gamintojas

Kilmės šalis

Kavos rūšis