Aprašymas
Apie produktą
Pirmieji Bialetti išrasti moka kavinukai rinką pasiekė dar 1933-aisiais. Kavos mėgėjams puikiai pažįstamas ir ant visų Bialetti produktų besipuikuojantis ūsuotas vyrukas vaizduoja šio kavinuko išradėjo anūką Renato Bialettį. Jau legenda tapusį logotipą 1953 m. sukūrė italų dailininkas Paulas Campanis.
„Brikka“ – tai vienintelis moka kavinuko modelis, leidžiantis tikriems espresso mėgėjams paruošti nepriekaištinga, profesionalių baristų verta kavos puta padengtus gėrimus. „Brikka“ kavinukų talpa matuojama puodeliais: šio modelio talpa – 4 puodeliai, arba 170 ml gardžios kavos. Mėgaukitės kava, skoniu prilygstančia tai, kurią geriate savo mėgstamiausioje kavinėje!
„BIALETTI“ KOKYBĖ
Pasitelkę „Brikka“ kavinuką, paruošite profesionalaus baristos pagamintą espresso primenantį gėrimą: kava bus tiršta, intensyvi ir padengta kreminės putos sluoksniu. Dėl unikalaus patentuoto apsauginio vožtuvo šį kavinuką lengva naudoti ir prižiūrėti, o ergonomiška rankenėlė garantuoja patogų laikymą bei paruoštos kavos išpilstymą į puodelius.
PARUOŠKITE 4 PUODELIUS, ARBA 170 ML, GARDŽIOS KAVOS
Bialetti kavinukų talpa matuojama puodeliais: šio modelio talpa – 4 puodeliai, arba 170 ml gardžios kavos.
KAIP RUOŠTI KAVĄ MOKA KAVINUKU?
Pasigaminti gardžios kavos moka kavinuku visai nesunku: pirmiausia, įpilkite į apatinį skyrelį vandens naudodamiesi prie kavinuko pridėtu specialiu puodeliu, įstatykite metalinį filtrą ir į krepšelį įberkite maltos kavos (grūsti nereikia). Tuomet prie apatinio skyrelio prisukite viršutinį ir pradėkite kaitinti ant vidutinės kaitros. Palaukite, kol susiformuos kreminės putos sluoksnis, tada iškart nukelkite kavinuką, išpilstykite kavą į puodelius ir mėgaukitės!
KAIP PRIŽIŪRĖTI MOKA KAVINUKĄ?
Po kiekvieno naudojimo praplaukite savo „Brikka“ kavavirę po tekančiu vandeniu. Nenaudokite ploviklių. Neplaukite kavinuko indaplovėje: kitaip galite jį pažeisti ir neigiamai paveikti kavos skonį.