Aprašymas
„Karalienės Barboros perlai“ – tai lazdyno riešutai su baltuoju šokoladu, apelsinais ir jūros druska. Šių dražė išorinis panašumas su perlais – įstabus, o unikalų skonį suteikiančios apelsinų žievelės ir jūros druska buvo parinkti žinant Lietuvos kunigaikštienės ir Lenkijos karalienės Barboros Radvilaitės aistrą egzotiniams vaisiams ir gurmaniškiems skoniams. Šis gaminys nepalieka abejingų kaip ir karališkoji meilės istorija.
Šie saldainiai yra Julija Janus dizaino kolekcijos, skirtos žymiausiai Vilniaus karališkosios poros meilės istorijai. Visą kolekciją rasite www.slaptameile.lt
Unikalus skonių derinys: lazdyno riešutai su baltuoju šokoladu, apelsinais ir jūros druska.
Viduje rasite lankstuką, kuriame aprašyta karališkosios poros meilės istorija.
Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas 61 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ektraktas), LAZDYNO RIEŠUTAI (36 %), apelsinų žievelių granulės 2 % (apelsinų žievelės, gliukozės fruktozės sirupas, cukrus, citrinų sulčių koncentratas, dekstrozė), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), jūros druska (0,3 %), natūrali kvapioji medžiaga. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2492 kJ / 599 kcal |
Riebalai | 45,4 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 15,5 g |
Angliavandeniai | 42 g |
Iš kurių: cukrų | 37,1 g |
Baltymai | 9,2 g |
Druska | 0,4 g |