Melitta Bella Crema aroma kavos pupelės 1kg

15,60 

Melitta BellaCrema Espresso 100% Arabica kavos pupelės susideda iš kruopščiai atrinktų Arabica pupelių, kurias sudaro gerai žinomas vokiečių skrudintuvas. Kava yra stipraus, aštraus skonio, tamsiai skrudinta. Puikiai tinka gaminti espreso. Puikiai tinka kavai su pienu gaminti. Širdingas karamelės spalvos kremas.
Sudėtis: 100% Arabica

Neturime

Kategorijos: , Produkto kodas: 400272000810

Aprašymas

Melitos istorija siekia XX amžių. 1908 m. Melitta Bentz, 35 metų namų šeimininkė iš Dresdeno, Vokietijoje, paruošė pirmąjį kavos filtrą, savo išradimą užregistravusi patentų biure Berlyne. Tais pačiais metais ji įkūrė įmonę, pavadintą jos vardu. Laikui bėgant filtrai buvo patobulinti ir įgavo kūgio formą. Be kavos filtrų gamybos, kuri buvo pagrindinė bendrovės veiklos sritis, „Melitta“ vykdė kavos skrudinimą. Šiandien „Melitta“ grupėje dirba maždaug 3 300 žmonių.

Melitta Bella Crema aroma kavos pupelės

Mėgstate espresą ar ypač stiprią kavą? Tada rekomenduojame pilno skonio BellaCrema® aroma .
Kava yra natūralus produktas, skonis priklauso nuo įvairių veiksnių. Kad BellaCrema® skonis išliktų pastovus, įvairių rūšių pupelės maišomos viena su kita. Mišinys nuolat koreguojamas. Siekiama nuolatos aukštos kokybės. Štai kodėl Melitta BellaCrema® mišinys yra sudarytas iš pupelių iš įvairių Pietų ir Centrinės Amerikos šalių. Juos visus vienija vienas dalykas – mes visada naudojame arabikos kavos pupeles. Naudodami 100% arabikos pupeles garantuojame puikų skonį. Palyginti su aštriomis, šiek tiek kartokomis robustos pupelėmis, arabikos kava yra ypač smulkaus ir švelnaus skonio. Intensyvų kvapą lemia ir pupelių grynumas. Su 100 % arabikos kremas yra nuo smulkaus lazdyno riešutų rudos iki rausvos spalvos. Tik 100% arabikos mišinys suteikia jums 100% kavos malonumą.

 

Melitta® antrasis krekingas

Padaryti paprastą skrudinimą? Mums to neužtenka. Mūsų skrudinimo procesas pasiekia tobulumą iki \”antrojo įtrūkimo\”. Taip tai vadina mūsų skrudinimo profesionalai. Tai yra momentas, kai kavos pupelė sutrūkinėja antrą kartą, visiškai išskleisdama savo 800 aromatų.

Įdomus faktas: tai darbas, kurio net ir šiandien negali atlikti joks kompiuteris. Šį tašką gali aptikti tik patyrę specialistai – per savo jausmus, įgūdžius ir patirtį.

 

 

Melitos istorija siekia XX amžių. 1908 m. Melitta Bentz, 35 metų namų šeimininkė iš Dresdeno, Vokietijoje, paruošė pirmąjį kavos filtrą, savo išradimą užregistravusi patentų biure Berlyne. Tais pačiais metais ji įkūrė įmonę, pavadintą jos vardu. Laikui bėgant filtrai buvo patobulinti ir įgavo kūgio formą. Be kavos filtrų gamybos, kuri buvo pagrindinė bendrovės veiklos sritis, „Melitta“ vykdė kavos skrudinimą. Šiandien „Melitta“ grupėje dirba maždaug 3 300 žmonių.

Papildoma informacija

Gamintojas

Kavos rūšis

Svoris