Aprašymas
Melitta Bella Crema speciale antrasis krekingas
Padaryti paprastą skrudinimą? Mums to neužtenka. Mūsų skrudinimo procesas pasiekia tobulumą iki \”antrojo įtrūkimo\”. Taip tai vadina mūsų skrudinimo profesionalai. Tai yra momentas, kai kavos pupelė sutrūkinėja antrą kartą, visiškai išskleisdama savo 800 aromatų.
Įdomus faktas: tai darbas, kurio net ir šiandien negali atlikti joks kompiuteris. Šį tašką gali aptikti tik patyrę specialistai – per savo jausmus, įgūdžius ir patirtį.
„Melitta BellaCrema Speciale“ 100% Arabica kava susideda iš kruopščiai atrinktų arabikos pupelių, kurias sudaro gerai žinomas vokiečių skrudintuvas. Švelniai skrudinta kava su švelniu skoniu ir auksiniu kremu. Dėl sumažėjusio rūgštingumo jis idealiai tinka sudėčiai su pienu.
Intensyvumas | 4/10 |
Saldumas | 8/10 |
Kremiškumas | 8/10 |
Pupelių tipas | 100% Arabika |
Skrudinimo lygis | Vidutinis šviesus |
Kavos regionas | Centrinė Amerika, Pietų Amerika |
Skrudinimo šalis | Vokietija |
Apie Melitta „Melitta“ kompanijos istorija susiformavo XX a. Pradžioje. 1908 m. Melitta Bentz, 35 metų namų šeimininkė iš Drezdeno, Vokietijoje, parengė pirmąjį kavos filtrą, užregistruodama savo išradimą patentų biure Berlyne. Tais pačiais metais ji įkūrė savo pavadinimą turinčią įmonę. Laikui bėgant filtrai buvo rafinuoti ir pritaikyti kūgio formos. Be kavos filtrų, kurie buvo pagrindinė įmonės verslo sritis, „Melitta“ rūpinosi kava. Šiandien „Melitta“ grupėje dirba apie 3 300 žmonių.