MONIN Aviečių sirupas 0.7l

9,19 

MONIN aviečių sirupas

Yra žinomi visame pasaulyje ir pripažįstami geriausių kavos virėjų, miksologų ir kokteilių meistrų. MONIN produktų įvairovė leidžia rinktis iš daugybės skonių, ekperimentuojant su skoniais ir spalvomis. MONIN sirupai yra natūralūs, jų gaminimo technologija yra nuolatos tobulinama, siekiant išlaikyti nepriekaištingą kokybę ir atitikti klientų lūkesčius.

Turime

Kategorijos: , Produkto kodas: 305291005627

Aprašymas

Skonio natos: prinokusių aviečių, šiek tiek rūgštelės, aviečių saldainių skonio.

Naudojimas: Arbata, gazuoti gėrimai, kokteiliai, kokteiliai, vaisių punšai, kava (naudoti be pieno, rūgštingumas gali sukelti šilto pieno sutraukimą), pieno kokteiliai

Labiausiai paplitusios avietės yra raudonos, tačiau iš pradžių visos avietės buvo baltos. Legenda pasakoja, kad vieną dieną nimfa Ida bandė nuskinti laukinių baltųjų aviečių, kad nuramintų įtūžusį Dievą Jupiterį. Rinkdama vaisius Ida pasidraskė pirštu ant dygliuoto aviečių krūmo. Pagal šį romėnų mitą, jos kraujas amžinai mirė avietėse ryškiai raudonos spalvos.

Šiauriniame pusrutulyje aviečių sezonas yra vasarą. Tačiau nelaukite sezono ir mėgaukitės šviežiu, prinokusių aviečių skoniu visuose savo gėrimuose! MONIN aviečių sirupas tiks naudoti bet kada
galima bet kada.

Atkreipkite dėmesį: pieną sumaišius su rūgštaus skonio priemone, kartais gali sutirštėti. Štai keletas geriausių patarimų, kaip to išvengti.

Šalti gėrimai (pieno kokteiliai ir ledinė kava)

Sirupų purtymas arba maišymas su vanilės pagrindu pagamintais frappe milteliais padės išvengti sutraukimo.

PRANCŪZIŠKA AVIETĖ

Receptas:

 

Supilkite MONIN  aviečių, MONIN mojito sirupus į kokteilinę, įpilkite nealkoholinės degtinės, gerai suplakite ir supilkite į stiklinę. Įdėkite ledo kubelių ir užpilkite MONIN cloudy citrininiu limonadu. Papuoškite mėtų lapeliais ir laimo citrinos griežinėliu. (Sirupų kiekius reguliuokite pagal savo skonį)

Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.

 

AVIETINĖ MARGARITA

Receptas:

Supilkite į kokteilinę ir energingai suplakite MONIN aviečių sirupą, MONIN koncentratą SWEET&SOUR, nealkoholinę tekilą, nealkoholinį apelsininį likerį ir ledukus. Viską supilkite į Margaritos taurę. Papuošimui galite naudoti avietes. (Sirupų kiekius reguliuokite pagal savo skonį)

Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.

 

 

CITRININIS AVIEČIŲ LIMONADAS

 

Receptas:

Viską supilkite į stiklinę, galite papildomai įdėti ledukų. Papuošimui galite naudoti mėtų lapelius, citrinos žievelę, uogas.(Sirupų kiekius reguliuokite pagal savo skonį)

Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.

 

 

Papildoma informacija

Gamintojas

Kilmės šalis

Talpa