Aprašymas
Į savo gėrimus įtraukite visą gervuogių intensyvumą ir stiprumą. MONIN Blackberry sirupas užburs Jūsų kūrinius juodųjų vaisių intensyvumu. Lengva derinti su visų rūšių gėrimais, nuo karštos arbatos iki firminių kokteilių. Asmeniškai mums tai patinka karštame šokolade su plakta grietinėle. Tai padidina gėrimo dekadansą ir intensyvumą. MONIN Blackberry sirupas nuostabiai dera su kitais raudonais ir juodaisiais vaisiais, mėtomis, imbieru, džinu, degtine, viskiu ir brendžiu.
Vasariškos šaltos arbatos atgaiva
- 15ml MONIN aviečių arbatos sirupas
- 10ml MONIN gervuogių sirupo
- 10ml MONIN pasiflorų tyrė
- 100ml gazuoto vandens
- 15ml citrinos sulčių
- 10ml laimo sulčių
- ledo kubelių
Į stiklinę įpilkite aviečių arbatos sirupą, gervuogių sirupą, pasiflorų tyrės, citrinų ir laimo sulčių, gerai išmaišykite. Įpilkite gazuoto vandens ir ledo kubelių. Papuoškite apelsino žievele ir šviežiomis uogomis. (Sirupo kiekį reguliuokite pagal savo skonį)
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.
GERVUOGIŲ MARGARITA
- 5 gervuogės
- 15 ml MONIN gervuogių sirupas
- 30 ml nealkoholinės tekilos
- 90 ml cloudy limonado
- ledo kubeliai
Į indelį sudėkite gervuoges ir jas sutrinkite. Į kokteilinę supilkite gervuogių sirupą, nealkoholinę tekilą, cloudy limonado, ledo kubelių ir trintas gervuoges, viska gerai suplakite. Suplakus, į stiklinę supilkite perkošdami per sietelį. Ant viršaus uždėkite šiek tiek ledo ir papuošimų. (Sirupo kiekį reguliuokite pagal savo skonį)
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.