Aprašymas
Natūralios kvapiosios medžiagos, natūralūs dažikliai, be konservantų, be GMO, be alergenų, be laktozės, tinka veganams.
Riešutinė kokospalmė auga daugiau kaip 80 tropinėse ir subtropinėse šalyse, tokiose kaip Indonezija, Indija ir Tailandas, kur kokoso riešutas skaitomas nepakeičiamu geriu. Keliose skirtingose kalbose kokospalmės pavadinimas reiškia, kad visos šio medžio dalys yra naudingos. Itin universalus, intensyvus ir saldus kokoso skonis puikiai dera su kitais saldžiais, karčiais ir sūriais skoniais. Kokosas naudojamas daugelyje sričių, pradedant nuo kulinarijos ir baigiant grožio produktais, kuriuose naudojamas kokosų aliejus skaitomas puikiu drėkikliu. Taip pat kokosas yra bene pirmas vaisius, kuris ateina į galvą kai ieškome ko nors kreminio… MONIN kokosų sirupas perduoda saldų, pienišką kokoso skonį, todėl be abejo pagerins visus jūsų alkoholinius ar nealkoholinius gėrimus. Pasinerkite į saldų, egzotišką pasaulį!
Nealkoholinė Pina Colada kokteilis. Kokteilio receptas
- MONIN kokosų sirupo, 30 ml
- Nealkoholinio romo, 40 ml
- Ananasų sulčių, 100 ml
- Pieno, 20 ml
- Ledo kubeliai
Į kokteilių plaktuvę įdėkite ledo kubelius, įpilkite MONIN kokosų sirupo, nealkoholinio romo, ananasų sulčių, pieno, stipriai supurtykite, perkoškite į stiklinę su ledu. Papuoškite ananaso skiltele.
(Sirupo kiekį reguliuokite pagal savo skonį)
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.
Nealkoholinis tekilos kokteilis. Kokteilio receptas
- MONIN kokosų sirupo, 30 ml
- MONIN Grenadino sirupo, 10 ml
- Nealkoholinės tekilos, 30 ml
- Apelsinų sulčių, 30 ml
- ledo kubelių
Visus indigrientus sudėti į kokteilių plaktuvę ir susmulkinti, kol bus vientisa masė primenanti šerbetą. Supilti į kokteiliams skirtą stiklinę, papuošti apelsino griežinėliu
(Sirupo kiekį reguliuokite pagal savo skonį)
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.
Kokosų karštas šokoladas. Karšto šokolado receptas
- MONIN kokosų sirupo, 20 ml
- MONIN tamsaus šokolado padažo, 30 ml
- Pieno, 220 ml
Pašildykite pieną su MONIN padažu iki kol taps karštas, įpilkite MONIN kokosų sirupo, išmaišykite, papuoškite MONIN tamsaus šokolado padažu arba tarkuotu šokoladu, kokosų drožlėmis.
(Sirupo kiekį reguliuokite pagal savo skonį)
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.