Aprašymas
Le Sirop de MONIN Frosted Mint idealiai tinka suteikti vėsų šaltmėčių skonį keliems gėrimams, ypač derinant su šokolado skoniais.
Lengvai sumaišysite su tamsiais arba skaidriais spiritiniais gėrimais, sodo vaisiais, uogomis, mikserio pagalba. Akivaizdu, kad mums patinka derinti MONIN Frosted Mint sirupą su šokoladu, nesvarbu, ar jis yra karštuose, ar šaltuose gėrimuose.
ŠALDYTOS MĖTOS ŠALTA KAVA
Receptas:
- 20 ml MONIN Šaldytos mėtos sirupas
- 120ml Pieno
- 30 ml Espresso
- ledo kubelių
Pasiruoškite espresso, įpilkite į stiklinę šaldytos mėtos sirupo, šalto pieno, ledukų. Prieš geriant gerai išmaišykite. Papuošimui galite naudoti mėtų lapelius. (Sirupo kiekį reguliuokite pagal savo skonį)
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.
ŠALDYTOS MĖTOS MOCHA
- 10 ml MONIN Šaldytos mėtos sirupas
- 20 ml MONIN Šokolado sirupas
- 60 ml Pieno
- 30 ml Espresso
Pasiruoškite espresso, įpilkite į stiklinę šaldytos mėtos ir šokoladinio sirupo. Išplakite pieną, kad susidarytų putos ir supilkite į puodelį. Prieš geriant gerai išmaišykite. Papuošimui galite naudoti mėtų lapelius. (Sirupo kiekį reguliuokite pagal savo skonį)
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.
CURACAO MĖTA
- 10 ml MONIN Šaldytos mėtos sirupas
- 10 ml MONIN Curacao Blue sirupas
- 35 ml Nealkoholinio džino
- 120 ml Gazuoto vandens
- Ledukų
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.