Aprašymas
Sūdyta karamelė yra tradicinis konditerijos gaminys, kilęs iš Bretanės, Prancūzijoje. Subtilus balansas tarp saldaus glotnumo ir druskos užuominų daro jį vienu iš mėgstamiausiu deriniu Prancūzijoje. Unikalus sūraus ir saldaus derinys pavers bet kokį karštą ar šaltą gėrimą netikėtu atradimu!
SŪRIOS KARAMELĖS LATTE
Receptas:
- MONIN Sūrios karamelės sirupo, 20 ml
- Espresso, 30 ml
- Pieno, 150 ml
Pakaitinkite pieną ir įpilkite MONIN sūrios karamelės sirupo. Ant viršaus švelniai užpilkite espreso. Papuoškite norimu piešimu naudojant MONIN l’Artiste padažus. (Sirupo kiekį reguliuokite pagal savo skonį)
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.