Aprašymas
RŪTA Žemės riešutų kremas traškus
Riešutų kremas – skanėstas, kuris buvo sukurtas 1890 metais Amerikoje kaip mėsos baltymų pakaitalas. Pamėgtas daugelio amerikiečių ir populiarėjantis Europoje kremas gaminamas iš smulkiai sutrintų žemės riešutų.
Traškus žemės riešutų kremas – maistingas, traškios tekstūros užkandis. Jis puikiai tinka su: košėmis, jogurtu, kepiniais, glotnučiais, blyneliais, vaisiais, duona ar trapučiu.
Vartojimo rekomendacija: aliejaus išsiskyrimas iš riešutų yra natūralus reiškinys, todėl prieš vartojimą išmaišykite ir mėgaukitės!
– Baltymų šaltinis.
– Nepridėta cukrų.
– Tinka veganams ir vegetarams.
– Daug skaidulinių medžiagų.
Sudedamosios dalys: ŽEMĖS RIEŠUTAI (100 %). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. BALTYMŲ ŠALTINIS. NEPRIDĖTA CUKRŲ. BE DRUSKOS. BE PALMIŲ RIEBALŲ. PRODUKTO SUDĖTYJE YRA NATŪRALIŲ CUKRŲ. Vartojimo rekomendacija: aliejaus išsiskyrimas iš RIEŠUTŲ yra natūralus reiškinys, todėl prieš vartojimą išmaišykite ir mėgaukitės!
Gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2622 kJ / 632 kcal |
Riebalai | 50 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 5,5 g |
Angliavandeniai | 19,5 g |
Iš kurių: cukrų | 6,6 g |
Skaidulinės medžiagos | 8,4 g |
Baltymai | 25,9 g |
Druska | 0,2 g |
SVORIS (BRUTO) | 0.588 kg |
---|---|
IŠMATAVIMAI | 8.5 × 8.5 × 9.5 cm |