Aprašymas
- Sudedamosios dalys
- cukrus (kilmės vieta ES), trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50 %. Gali būti GLITIMO (KVIEČIŲ), MIGDOLŲ, LAZDYNŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, PIENO (įskaitant LAKTOZĘ) ir jų produktų.
- Alergenai
- Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų
- Laikymo sąlygos
- Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 21°C.
- Pakuotė
- Plastikas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė | 2230,00 kJ / 535,00 Kcal |
Riebalai | 32,00 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 19,00 g |
Angliavandeniai | 53,00 g |
Cukrūs | 49,00 g |
Baltymai | 5,80 g |
Druska | 0,02 g |