Aprašymas
• Prabangus, elegantiškas dizainas
• Viduje – juodojo šokolado saldainiai su šampaniniu įdaru
• Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau 55 proc.
Sudedamosios dalys:
šokoladas 50% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), šampaninis įdaras 50% (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), grietinėlė, marc de champagne (8,5%), cukrus, koncentruotos išrūgos, pieno baltymai).
Alergenai:
soja, pienas ir jo produktai. gali būti žemės ir kitų riešutų pėdsakų.
100g maistinė vertė:
- Energinė vertė: 2121 kJ /508 kcal
- Riebalai: 30.3 g
- –Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 18.5 g
- Angliavandeniai: 49.4 g
- –Iš kurių: cukrų: 43.2 g
- Baltymai: 5.3 g
- Druska: 0.19 g
Šokolado laikymo sąlygos:
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.