Aprašymas
Zicaffe Antico Aroma
„Zicaffe Antica“ aromatas yra vadinamasis „Full City to Weiner“ kepintos maždaug 55–65 Agtron. Iš aštuonių dažniausiai naudojamų skrudinimo būdų sukuria beveik tobulą pusiausvyrą tarp rūgštingumo, sodrumo, sudėtingumo, gylio, saldumo ir įvairių kavos skonių niuansų, suteikiančių fantastišką patirtį.
Štai kodėl nuostabu, kokie sudėtingi šių dviejų rūšių rezultatai, kuriuos sudaro tik skirtingi skrudinimo būdai. Būtent cheminės medžiagos skrudinant kavos pupeles kardinaliai pasikeičia. Taigi kavos pupelėse yra iki 800 skirtingų cheminių junginių ir aptinkamo skonio (vyno yra tik 200), iš kurių išsiskiria priklausomai nuo Röstart ir būtinų skrudinimo būdų. Kai kurios gali sumažėti arba beveik visiškai išnykti ir sukurti naujas skonio struktūras.
„Zicaffe Antico Aroma“ turi šiek tiek mažiau kremo nei „Cinquantenario“, tačiau suteikia daugiau tūrio ir platesnio bei gilesnio subtilaus skonio. Dėl didesnės arabikos dalies ir su tuo susijusio Zicafe tankio Antica aromatas taip pat puikiai tinka tiems, kurie gamina kavą iš pieno.
Kvapų išsaugojimas užtikrinamas supakavus šiltas pupeles į oro nepraleidžiančius maišelius su specialiu vienpusiu vožtuvu.
1000 g pakuotė
Aromatas
Kūnas
Saldumas
Poskonis
Intensivumas
Sudėtis | |
80% Arabica | |
20% Robusta | |
Characteristics: | |
Skrudinimas | Vidutinis |
Kremiškumas | Labai kremiška kava |
Kofeino kiekis | Vidutinis |