Description
SUDEDAMOSIOSIOS DALYS
Kakavos masė, cukrus, MIGDOLAI 19%, mažesnio riebumo kakavos milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis lecitinai, kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 70%. Sudėtyje gali būti: įvairių RIEŠUTŲ, PIENO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ ir KIAUŠINIŲ pėdsakų.
LAIKYMO SĄLYGOS
Laikyti sausoje vėsioje vietoje.
Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 21°C.
MAISTINĖ VERTĖ (100G)
Energinė vertė 1844kJ/557kcal
Riebalai 41g
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20g
Angliavandeniai 29g
– iš kurių cukrų 24g
Baltymai 12g
Druska 0,2g