Aprašymas
MONIN Baltoji arbata
Iš Kinijos kilusi baltoji arbata daugiausia gaunama iš neprasiskleidusių pumpurų ir jaunų lapų. Jis žinomas dėl savo retumo, auginamas tik kartą per metus, ir dėl dviejų etapų paruošimo proceso, apimančio vytimą ir džiovinimą.
MONIN baltosios arbatos koncentratas pasižymi stipriu skoniu, aromatu ir suteikia saldumo užuominą dėl savo gėlių skonio. Jo universalumas reiškia, kad jį galima derinti su vaisių sirupais gėrimuose – nuo ledinės arbatos iki kokteilių, kokteilių ir net burbulinės arbatos.
Programos
ledinės arbatos, burbulinės arbatos, karštos arbatos, kokteiliai, kokteiliai
Iš Kinijos kilusi baltoji arbata pradėta gaminti iš lapelių ir arbatmedžio pumpurų. Baltojoje arbatoje daug antioksidantų ir vitaminų. MONIN baltosios arbatos koncentratas pasižymi stipriu aromatu, suteikia saldumo ir gėlių užuominas. MONIN arbatas galima derinti kartu su MONIN sirupais – nuo ledinės arbatos iki kokteilių.
AVIEČIŲ ŠALTA ARBATA
- 20 ml MONIN baltoji arbata
- 10 ml MONIN aviečių sirupas
- Ledo kubeliai
Į taurę įdėti ledo kubelių, įpilti visus ingredientus, išmaišyti. Papuošti avietėmis. Mėgautis!
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.
BALTOSIOS ARBATOS, MANGO IR RAUDONŲJŲ UOGŲ KOKTEILIS
- 30 ml MONIN baltosios arbatos koncentrato
- 15 ml MONIN mango tyrės
- 60 mlkokoso vandens
- 80 ml gazuoto vandens arba toniko
Į taurę įdėti ledo kubelių, įpilti visus ingredientus, išmaišyti. Papuošti mėgiamomis uogomis ar citrusinių vaisių griežinėliais. Mėgautis!
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.
BALTOSIOS ARBATOS IR CITRINŽOLĖS HIGHBALL
- 20 ml MONIN baltoji arbata
- 10 ml MONIN citrinžolės sirupas
- 30 ml džinas nealkoholinis
- 10 ml citrinos sultys
- 100 ml gazuoto vandens
- Ledo kubeliai
Į taurę įdėti ledo, įpilti visus ingredientus, išmaišyti. Papuošti laimo, citrinos, jūsų mėgstamais citrusasi ar gėlėmis. Mėgautis!
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.
Papuoškite savo kavą arba kokteilį MONIN l’Artiste padažais!