Description
Iš Pietų Amerikos kilusios kakavos pupelės pirmą kartą buvo suvartotos daugiau nei prieš 4000 metų iki kolumbietiškose kultūrose dvasinėse ceremonijose. Šios senos, kartaus skonio pupelės dabar yra mėgstamiausios visame pasaulyje.
Le Sirop de MONIN Chocolate leidžia gėrimuose mėgautis saldžiu, kreminiu šokolado dekadu. Išbandykite karštuose gėrimuose ir frappe.
Šokoladinis pieno kokteilis
Receptas:
- 40ml MONIN šokoladinio sirupo
- 60ml kokosų pieno (galite keisti į augalinį ar karvės pieną)
- 1 rutuliukas vanilinių ledų
Į kokteilinę supilkite kokosų pieno (ar kitą mėgstamą pieną), šokoladinio sirupo ir vieną rutuliuką vanilinių ledų. Viską suplakite iki vientisos masės ir supilkite į stiklinę. Galite papuošti grietinėle, šokoladiniu padažu, šokolado ar sausainių gabaliukais.
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.
Vaisinė mocha
Receptas:
- 20ml MONIN šokoladinio sirupo
- 10ml MONIN gervuogių sirupo
- 30 ml espresso
- 150ml pieno (galite keisti į augalinį ar karvės pieną)
Į puodelį pasidarykite espresso kavos, įpilkite šokoladinį ir gervuogių sirupą. Išplakite pieną, kad susidarytu pieno puta ir įpilkite į puodelį.Galite papuošti grietinėle, karameliniu ar šokoladiniu padažu, šokolado ar sausainių gabaliukais.
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.
Rum old fashioned
Receptas:
- 20ml MONIN šokoladinio sirupo
- 50ml nealkoholinio romo
- Keletą apelsino žievelių
- ledo kubelių
Įstiklinę įpilkite nealkoholinio romo, šokoladinio sirupo ir ledo kubelių, taip pat papuoškite apelsino žievelėmis.
Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.