MONIN Sirupas Šokolado 1 L plast.

11,99 

Stiprus kakavos skonis mūsų sirupe lengvai paryškina juodojo šokolado natas jūsų kavoje, mokoje ar gurmaniškuose desertuose, bet taip pat suteiks puikų balansą kokteiliuose, tokiuose kaip „Espresso Martini“ ar „Rum Old fashioned“. Mūsų mėgstamiausias gėrimas – pieno kokteilis su kokosų pienu ir žinoma MONIN šokoladinis sirupas.

  • MONIN sirupai yra žinomi visame pasaulyje ir pripažįstami geriausių kavos virėjų, miksologų ir kokteilių meistrų.
  • MONIN produktų įvairovė leidžia rinktis iš daugybės skonių, ekperimentuojant su skoniais ir spalvomis.
  • MONIN sirupai yra natūralūs, jų gaminimo technologija yra nuolatos tobulinama, siekiant išlaikyti nepriekaištingą kokybę ir atitikti klientų lūkesčius.

Turime

Kategorijos: , Produkto kodas: 305291005283

Aprašymas

MONIN Sirupas Šokolado

Iš Pietų Amerikos kilusios kakavos pupelės pirmą kartą buvo suvartotos daugiau nei prieš 4000 metų iki kolumbietiškose kultūrose dvasinėse ceremonijose. Šios senos, kartaus skonio pupelės dabar yra mėgstamiausios visame pasaulyje.

Le Sirop de MONIN Chocolate leidžia gėrimuose mėgautis saldžiu, kreminiu šokolado dekadu. Išbandykite karštuose gėrimuose ir frappe.

Šokoladinis pieno kokteilis

Receptas:

  • 40ml MONIN šokoladinio sirupo
  • 60ml kokosų pieno (galite keisti į augalinį ar karvės pieną)
  • 1 rutuliukas vanilinių ledų

 

Į kokteilinę supilkite kokosų pieno (ar kitą mėgstamą pieną), šokoladinio sirupo ir vieną rutuliuką vanilinių ledų. Viską suplakite iki vientisos masės ir supilkite į stiklinę. Galite papuošti grietinėle, šokoladiniu padažu, šokolado ar sausainių gabaliukais.

Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.

Vaisinė mocha

Receptas:

 

Į puodelį pasidarykite espresso kavos, įpilkite šokoladinį ir gervuogių sirupą. Išplakite pieną, kad susidarytu pieno puta ir įpilkite į puodelį.Galite papuošti grietinėle, karameliniu ar šokoladiniu padažu, šokolado ar sausainių gabaliukais.

Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.

Rum old fashioned

Receptas:

  • 20ml MONIN šokoladinio sirupo
  • 50ml nealkoholinio romo
  • Keletą apelsino žievelių
  • ledo kubelių

 

Įstiklinę įpilkite nealkoholinio romo, šokoladinio sirupo ir ledo kubelių, taip pat papuoškite apelsino žievelėmis.

Patogiam sirupo dozavimui, naudokite MONIN dozatorių.

Papildoma informacija

Gamintojas

Kilmės šalis

Talpa